Stora lotterivinster i världen

Runt om i världen så finns det en mängd stora lotterier där lyckliga vinnare kan förändra sitt liv riktigt ordentligt om de lyckas vinna. Senast i helgen så delades en sådan jackpott ut till en ännu okänd vinnare i Florida, USA. Denne hade lyckats med att få alla rätt vid dragningen för PowerBall som skedde i helgen. Hela 590 miljoner dollar rikare blev vinnaren och hela staden där raden lämnades in väntar nu spänt på att få se vem den lycklige vinnaren är.

Senast någon vann riktigt stora pengar på PowerBall var tidigare i år då Pedro Quezado från New Jersey tog hem hela 338 miljoner dollar. Han valde då att dela med sig av sina pengar till alla som bodde i hans kvarter och betalade deras hyra under ett par månader.

Här i Sverige så är nog det mest kända spelet ändå Lotto som flera tusentals spelare lämna in rader på varje vecka. Om man spela på Lotto och kombinerar detta med ett spel på Joker och då lyckas få goda resultat på båda spelen har man chans att ta hem Drömvinsten, som idag är det spel som delat ut den största spelvinsten i Sverige någonsin. Det var bara någon månad sedan vinsten delades ut och den var på hela 237 miljoner kronor.

No comments yet.

Lämna ett svar