Ha kul när du spelar

Det allra viktigaste för att få en lyckad spelupplevelse, vilket spel man än väljer att spela, så är det att man tycker det är roligt samt att man känner att man har fått någonting ut av det. Vad som detta innebär är självklart en smakfråga.

För de som vill ha ut pengar av sitt spelande så kan odds av olika slag vara värt att prova. Att satsa pengar på olika sporter är ett spel i sig som väldigt många har lockats till att prova på någon gång. Det kanske mest kända spelet av denna sort är Stryktipset som du kan spela hos Svenska Spel. Här gäller det att pricka in rätt slutresultat i 13 matcher för att vinna högvinsten som är på hela 10 miljoner kronor om du är ensam om att vinna. Är du riktigt duktig på att tippa så kan du även vara med i Tips-SM som går av stapeln varje år, där du inte ett visst antal veckor deltar med dina resultat för veckans tipsomgång. Om du vill kan du här tävla tillsammans med dina vänner, vilket kan göra det hela ännu roligare.

Vill man inte spela på just sport så finns det en mängd andra spel där man kan ha turen att vinna pengar. Svenska Spel är även företaget bakom det välkända spelet Lotto som du kan vara med och spela på två gånger i veckan. Här gäller det att gissa rätt på din spelade rad med sju nummer mellan 1 och 35. Ju fler rätt du har, desto mer pengar vinner du. Lyckas du få alla rätt så kan du vinna miljonsummor! Spelar du dessutom Lotto ihop med Joker så har du chans att plocka hem Drömvinsten som för varje vecka växer sig större och större.

No comments yet.

Lämna ett svar