Expansioner av WoW

Att World of Warcraft har kunnat hålla kvar sin status som världens mest spelade MMORPG-spel ligger mycket i att de hela tiden jobbat med att hålla spelet aktuellt och ge det nya uppdateringar och funktioner. Sedan spelet uppkom i november 2004 har man släppt 4 expansionsspel, som låter spelarna ta del av nya platser, karaktärstyper och uppdrag.

I början av 2007 kom den första expansionen vid namnet The Burning Crusade. Här fick man bland många nya funktioner ta del av det nya området Outlands, man kunde gå upp till level 70 samt att det nu fanns mounts (djur som man kan rida på) som flög.

I november 2008 kom nästa expansinon vid namnet Wrath of the Lich King där man höjde spelarnivån till level 80, gav spelarna den nya klassen Death Knight samt att man kunde ändra frisyr på sina figurer under spelets gång.

Cataclysm blev den tredje expansionen där man utöver en mängd nya funktioner och uppgraderingar förändrade miljön även i de äldre områdena för att visa Deathwings flykt från underjorden, som är en del av spelets historia.

Den hittills nyaste expansionen kom ut härom året och fick namnet Mists of Pandaria. Även här uppdaterades spelet på alla olika nivåer till det som det är idag.

Det som dock gäller om du vill köpa någon av dessa expansioner är att du då måste ha köpt samtliga som kommit ut innan den, för att spelet ska fungera. Idag brukar dock originalspelet säljas ihop med den första (och ibland även den andra) expansionen, då det är väldigt många spelare som redan har dessa.

No comments yet.

Lämna ett svar